KARAYOLLARI, KOPRULER VE TUNELLER IHTISAS FUARI BASLADI- BASIN ACIKLAMASI 26.05.2016 - Diger Haberler
Piyasa Yorum
...
  ALTIN
  DÖVİZ
  EMTİA
  FOREX
  Forex Analizleri
  OPSİYON
Kısayollar
Altın Yorumları                             Ekonomi Haberleri
Altın Fiyatları   Dış Ekonomi Haberleri
Dolar TL   Gelişen Piyasalar
Euro TL   TCMB Haberleri
Gram Altın   Petrol
Ons Altın   Dünya Endeksleri
Emtia Endeksleri Canlı   Borsa Istanbul Analizleri
Parite Yorumları   Analiz & Yorumlar
Döviz Sepeti   Forex Analizleri
Çapraz Kurlar   Vadeli Opsiyon Borsası

KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:
ULASTIRMA DENIZCILIK VE HABERLESME BAKANLIGI’NIN HIMAYELERINDE KARAYOLLARI GENEL MUDURLUGU’NUN TEKNIK DESTEKLERI ILE YOLLAR TURK MILLI KOMITESI (YTMK) TARAFINDAN DUZENLENEN KARAYOLLARI, KOPRULER VE TUNELLER IHTISAS FUARI, 26 MAYIS PERSEMBE GUNU CONGRESIUM ANKARA’DA KAPILARINI ACTI.

ULASTIRMA DENIZCILIK VE HABERLESME BAKANLIGI MUSTESARI OZKAN POYRAZ VE KARAYOLLARI GENEL MUDURU ISMAIL KARTAL’IN KATILIMIYLA BASLAYAN FUAR, ALANINDAKI EN GENIS KAPSAMLI ORGANIZASYON OLMA OZELLIGINI TASIYOR.

CEVRECI TUNELLER
TURKIYE’NIN TUNELCILIK SEKTORUNDE COK GELISTIGINI BELIRTEN OZKAN POYRAZ, KARBONDIOKSIT SALIMINI AZALTACAK, CEVREYI KORUYACAK VE OZELLIKLE DE TRAFIK GUVENLIGINI SAGLAYACAK TUNELLERE COK ONEM VERDIKLERINI IFADE ETTI. POYRAZ, KARAYOLLARI, KOPRULER VE TUNELLER IHTISAS FUARI’NIN HEM KARAYOLLARI GENEL MUDURLUGUNDEN MUHENDISLERIN HEM DE MUSAVIRLIK VE MUTEAHHITLIK FIRMALARINDA CALISANLARIN SEKTORDEKI GUNCEL GELISMELERI TAKIP ETMELERINE OLANAK SAGLADIGINI ACIKLADI. POYRAZ SOZLERINE SOYLE DEVAM ETTI: “BU ULUSAL ANLAMDA YAPILMIS KONGREYE BAGLI BIR FUAR. ULUSLARARASI TUNELLER KONGRESI’NI DE TURKIYE’YE GETIRMEYI ISTIYORUZ.”

“BU BIR BASLANGIC”
FUARIN ACIS TORENINDE KONUSAN KARAYOLLARI GENEL MUDURU ISMAIL KARTAL SUNLARI SOYLEDI: “ULKEMIZ ICIN ONEMLI OLAN PROJELERIN HAYATA GECIRILDIGININ KANITI OLAN BU ONEMLI GUNDE SIZLERLE BIRLIKTE BURADA OLMAKTAN BUYUK BIR MUTLULUK DUYDUGUMU IFADE ETMEK ISTERIM. ULKEMIZIN DEGERLI FIRMALARINI BU FUARDA BIR ARAYA GETIREN BASTA YOLLAR TURK MILLI KOMITESI OLMAK UZERE, EMEGI GECEN TUM ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM. INANIYORUM KI, BU BIR BASLANGIC OLACAK VE DAHA GUZEL PROJELERI BIRLIKTE HAYATA GECIRMENIN MUTLULUGUNU VE GURURUNU YASAYACAGIZ.”

EN ONEMLI AMACLARINDAN BIRI, BILIMSEL VE TEKNOLOJIK GELISMELERI YAKINDAN IZLEMEK, DESTEKLEMEK TEKNIK BIRIKIMI DEGERLENDIRMEK VE YAYMAK OLAN YOLLAR TURK MILLI KOMITESI; BU GELISMELERI VE UYGULAMALARI DIKKATE ALARAK ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE UYGULAYICILARI ILE (PROJECI, MUTEAHHIT, MUSAVIR) SEKTORUN DIGER ILGILI PAYDASLARI OLAN YENI MAKINE MALZEME, EKIPMAN VE TECHIZAT URETICI, IMALATCI VE TEDARIKCILERINI BIR ARAYA GETIRMEK, TANISTIRMAK BILGI PAYLASIMINA ARACI OLMAK ICIN BU FUARI DUZENLEDI.

“YOLLARIN BULUSTUGU YER” MOTTOSUNDAN HAREKET ILE ANKARA’DA HAYATA GECIRILEN FUARIN, IKILI GORUSMELERLE ONEMLI BIR TICARET HACMI OLUSTURMASI DA BEKLENIYOR.

FUAR KAPSAMINDA DUZENLENEN 1. ULUSAL TUNELCILIK VE YER ALTI YAPILARI KONGRESI’NDE DE TUNEL PROJELENDIRME VE YAPIM TEKNIKLERI KONUSUNDA SON GELISMELER, YENILIKLER VE UYGULAMALAR TANITILIYOR.

TARIH 26-05-2016 17:40
  BORSA

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Sunulan bilgilerin doğruluğu ve bunların yatırımcının yatırım kararlarına uygunluğu tarafımızca garanti edilmemektedir.Web sayfalarımızda yer alan bilgiler, yatırımcıların kendi oluşturacakları yatırım kararlarına yardımcı olmayı hedeflemiştir.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, bilgilerin kullanılmasından, doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı tarafımız sorumlu tutulamaz. Bu web sitesinde yer alan bilgi ve görüşlere ulaşmakla yukarıda yer alan uyarıları tam olarak anlamış ve bunlara uymayı kabul etmiş addedileceksiniz. Bu uyarıları okuduğunuz halde tam olarak anlamadığınız konusunda en ufak bir tereddütünüz olması durumunda piyasayorum.com web sitesinde yer alan bilgi, yorum ve anazlizleri kesinlikle okumayınız ve takip etmeyiniz.

Ziyaretcilerin Dikkatine:   http://www.piyasayorum.com web sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerler (bilgiler) hazırlandığı tarih itibarı ile mevcut piyasa koşulları ve güvenilirliğine inanılan kaynaklardan elde edilerek derlenmiştir. Sunulan bilgilerin doğruluğu ve bunların yatırımcının yatırım kararlarına uygunluğu tarafımızca garanti edilmemektedir. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler, yatırımcıların kendi oluşturacakları yatırım kararlarına yardımcı olmayı hedeflemiştir. Bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemekte olup alım - satım kararını destekleyebilecek yeterli bilgiler burada bulunmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, bilgilerin kullanılmasından, doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı piyasayorum.com ile bunların çalışanları, yöneticileri ve ortakları sorumlu tutulamaz. Bu sitedeki tüm bilgi, teknik analiz, makale ve çalışmalar, bilgi paylaşmak amacıyla hazırlanmış, site yazarlarının kişisel çalışma ve değerlendirmeleridir. Bu içerik, sitede anlatılan teknik analiz yöntemlerinin uygulama örnekleri olarak algılanmalıdır. Bu site ve yazarları; buradaki bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden sorumlu tutulamaz. www.piyasayorum.com sitesi içerisinde yer alan tüm metin, grafik ve diğer içeriğin hakları www.piyasayorum.com 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı ve/veya herhangi bir elektronik ortamda izinsiz kullanılamaz.

BİST isim ve logosu “Koruma Markası Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılanamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'ye ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. BİST verileri Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri tarafından sağlanmaktadır.

Yandex.Metrica