ENERJI ODULLERI 5. KEZ SAHIPLERINI BULDU- BASIN ACIKLAMASI 23.02.2016 - Diger Haberler
Piyasa Yorum
...
  ALTIN
  DÖVİZ
  EMTİA
  FOREX
  Forex Analizleri
  OPSİYON
Kısayollar
Altın Yorumları                             Ekonomi Haberleri
Altın Fiyatları   Dış Ekonomi Haberleri
Dolar TL   Gelişen Piyasalar
Euro TL   TCMB Haberleri
Gram Altın   Petrol
Ons Altın   Dünya Endeksleri
Emtia Endeksleri Canlı   Borsa Istanbul Analizleri
Parite Yorumları   Analiz & Yorumlar
Döviz Sepeti   Forex Analizleri
Çapraz Kurlar   Vadeli Opsiyon Borsası

KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

“ENERJI’NIN OSCAR’LARI” OLARAK BILINEN “ICCI 2015 ENERJI ODULLERI`, 22 SUBAT’TA ANKARA JW MARRIOTT OTEL`DE YAPILAN GORKEMLI TORENLE SAHIPLERININ OLDU.

UST DUZEY BIR KATILIM ILE BU YIL BESINCISI GERCEKLESEN TORENE, ETKB MUSTESARI FATIH DONMEZ, EPDK BASKANI, MUSTAFA YILMAZ, TBMM CEVRE KOMISYONU BASKANI CIHAN PEKTAS, TBMM ENERJI KOMISYONU BASKANI ZIYA ALTUNYALDIZ ILE KAMU UST DUZEY CALISANLARI, AKADEMIK VE SIVIL TOPLUM KURULUSLARININ TEMSILCILERI VE ENERJI SEKTORUNUN ONDE GELEN PROFESYONELLERI KATILDI.
ENERJI SEKTORUNUN TURKIYE’DEKI EN ONEMLI ETKINLIKLERINDEN BIRI SAYILAN TORENDE, ILK OLARAK RUZGAR ENERJISI ALANINDA YAPTIGI DEGERLI CALISMALAR NEDENIYLE, BORUSAN ENBW ENERJI YATIRIMLARI VE URETIM A.S.’E AIT BALABANLI RUZGAR ENERJI SANTRALI’NE ODULU VERILDI. JURI OZEL ODULU ISE ENERJISA ENERJI URETIM A.S., BALIKESIR RUZGAR SANTRALI’NIN OLDU. HIDROELEKTRIK ENERJI DALINDAKI ODUL SANKO ENERJI SANAYI VE TICARET A.S., CEVIZLIK REGULATORU VE HES RIZE IYIDERE’YE GITTI. JEOTERMAL ENERJI KATEGORISINDEKI ODULU ISE GURMAT ELEKTRIK URETIM A.S, (EFE 2 JES) GERMENCIK- INCIRLIOVA ILE ALDI.
BIYOKUTLE VE ATIK KATEGORISINDEKI ODULUN SAHIBI, GONEN BIYOGAZ VE ORGANIK GUBRE ENTEGRE TESISI ILE ALTACA CEVRE TEKNOLOJILERI VE ENERJI URETIM A.S. ’NIN OLDU. JURI OZEL ODULU DE ORTADOGU ENERJI ‘YE ODAYERI COP GAZINDAN ENERJI URETIM TESISI ILE VERILDI. GUNES ENERJISI ALANINDAKI ODUL, GUNES ENERJI SANTRALI CALISMASINDAN DOLAYIINONUUNIVERSITESI TOTM’UN OLDU.
TORENDE IKINCI OLARAK, TERMIK ENERJI SANTRALLERI DALINDA ODULLER SAHIPLERINI BULDU. DOGALGAZ KATEGORISINDEKI ILK ODUL, RWE & TURCAS GUNEY ELEKTRIK URETIM A.S.’NIN DENIZLI DOGALGAZ KOMBINE CEVRIM ELEKTRIK SANTRALI’NE VERILDI. ATIK ISI KATEGORISINDE ISE ODULU BURSA CIMENTO FABRIKASI A.S. ALDI.
SON OLARAK DA VERIMLILIK KATEGORISINDEKI ODULU TUPRAS IZMIT RAFINERISI ALIRKEN, BU KATEGORIDEKI MANSIYON ODULU GAZIANTEP BUYUKSEHIR BELEDIYESI’NE GITTI.
TORENDE KONUSAN HANNOVER FAIRS TURKEY A.S.’NIN GENEL MUDURU ALEXANDER KUHNEL, MESSE`NIN 100`U ASKIN ULKEDE TEMSILCI AGININ BULUNDUGU, KATILIMCILARINI DOGRU ALICILARLA BULUSTURAN ULUSLARARASI ETKINLIKLER DUZENLEDIKLERINI BELIRTTI. 5 YILDIR DUZENLEDIKLERI ICC ODULLER TORENINE BUYUK ONEM VERDIKLERINI SOZLERINE EKLEYEN KUHNEL SUNLARI SOYLEDI: “TURKIYE, YENILENEBILIR ENERJI KAYNAKLARI YONUNDEN DUNYANIN SANSLI BOLGELERINDEN BIRI. TURKIYE’DE HIDRO-ENERJI’NIN TOPLAM ELEKTRIK ENERJISI URETIMINDE ONEMLI BIR YERI VAR. OTE YANDAN, TURKIYE’DE JEOTERMAL ENERJI KAYNAKLARININ DA BUYUK ORANDA ARTMASIONGORULMEKTEDIR. 2023 HEDEFLERI CERCEVESINDE, ENERJI KONUSUNDA ONEMLI ATILIMLARI YAPMAYI PLANLAYAN ULKEMIZIN, ENERJI SEKTORUNDE YER ALAN BASARILI SEKTOR KURULUSLARINI TESVIK ETMEK VE GERCEKLESTIRDIKLERI PROJELER KONUSUNDA YUREKLENDIRICI VE OZENDIRICI OLMASI BAGLAMINDA DUZENLENEN ENERJI ODULLERI’NI BES YILDIR YAPIYORUZ. SEKTORE KURUMSAL NITELIK KAZANDIGINI DUSUNDUGUMUZ BU ODULLER  “YENILENEBILIR ENERJI SANTRALLARI” VE “TERMIK ENERJI SANTRALLARI” OLARAK 2 ANA TEMADA VERILIYOR” DEDI.
“ICC, ENERJI SEKTORUNUN GELISIMINE KATKI SAGLIYOR”
ICC ODULLERI JURI UYESI RECYDIA A.S. GENEL MUDURU DR. OGUZ CAN, 5 YILDIR GERCEKLESTIRILEN ODULLER HAKKINDA SUNLARI SOYLEDI: `SEKTORLERIN GELISIMINDE KONGRE, FUAR, SEMPOZYUMLARIN ONEMI YADSINAMAZ. 22 YILDIR SAGLAMIS OLDUGU BULUSMA IMKANI VE HER GECEN GUN ARTAN KALITESI ILE ICCI ULUSLARARASI ENERJI VE CEVRE FUARI VE KONFERANSIONEMLI BIR MARKA OLMUSTUR. BU BAGLAMDA IYI ORNEKLERIN PAYLASIMI, TAKTIR EDILMESI VE FARKINDALIGIN ARTMASI AMACI ILE DUZENLENEN ICCI ENERJI ODULLERI DE TURKIYE`DE ENERJI SEKTORUNUN GELISIMINE KATKIDA BULUNAN BIR ETKINLIK”.
ICC ODULLERININ NASIL VERILDIGINE ILISKIN BILGI VEREN JURI UYESI ITU ENERJI ENSTITUSU YONETIM KURULU UYESI PROF. DR. A. BERIL TUGRUL DA SUNLARI BELIRTTI: “BASVURUDA BULUNAN PROJELERI, 4 ANA KRITER OLARAK  ENERJI VERIMLILIGI ILE CEVRE VE SURDURULEBILIRLIK, SOSYAL SORUMLULUK, YATIRIMLARDA YERLI KATKI, ALANLARINDAKI PUANLAMA SISTEMI ILE DEGERLENDIRDIK. 2015 YILI ENERJI ODULLERI ICIN YAPILAN DEGERLENDIRMELERLE, BELIRTILEN KATEGORILERDE 9 ENERJI ODULU ILE BIRLIKTE 2 KATEGORIDE ADAYLARIN YAKIN PUANA SAHIP OLMASIUZERINE 2 JURI OZEL ODULU VERILMESINE KARAR VERDIK AYRICA  `TOPLUMSAL FARKINDALIK VIZYONU ILE ENERJI AKSIYON PLANI UYGULAMASI`NDA BASARILI OLAN BIR ADAYA MANSIYON ODULU VERILMESINI KARAR VERDIK.”
ICCI, BES YILDIR ENERJI SEKTORUNE VERILEN HIZMETLERI VE YAPILAN KATKILARI DESTEKLEMEK AMACIYLA FARKLI KATEGORILERDE SIRKETLERI ODULLENDIRMEKTEDIR. ADAY PROJELER ALANININ UZMANI JURI UYELERI TARAFINDAN OLCULEBILIR KRITERLERLE GORE DEGERLENDIRILIYOR.
`ENERJI SANTRALLERI VE VERIMLILIK PROJELERI`’NIN TACLANDIRILDIGI ICCI ENERJI ODULLERI‘NDE YENILENEBILIR ENERJI ALANINDA YAPILAN YATIRIMLARA BUYUK ONEM VERILIYOR.
ICCI 2016 -22. ULUSLARARASI ENERJI VE CEVRE FUARI VE KONFERANSI ISE ICCI 2015 ODULLERINI TAKIBEN 27-28-29 NISAN 2016’DA ISTANBUL FUAR MERKEZI’NDE GERCEKLESTIRILECEK.

TARIH 23-02-2016 07:45
  BORSA

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, Portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Sunulan bilgilerin doğruluğu ve bunların yatırımcının yatırım kararlarına uygunluğu tarafımızca garanti edilmemektedir.Web sayfalarımızda yer alan bilgiler, yatırımcıların kendi oluşturacakları yatırım kararlarına yardımcı olmayı hedeflemiştir.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, bilgilerin kullanılmasından, doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı tarafımız sorumlu tutulamaz. Bu web sitesinde yer alan bilgi ve görüşlere ulaşmakla yukarıda yer alan uyarıları tam olarak anlamış ve bunlara uymayı kabul etmiş addedileceksiniz. Bu uyarıları okuduğunuz halde tam olarak anlamadığınız konusunda en ufak bir tereddütünüz olması durumunda piyasayorum.com web sitesinde yer alan bilgi, yorum ve anazlizleri kesinlikle okumayınız ve takip etmeyiniz.

Ziyaretcilerin Dikkatine:   http://www.piyasayorum.com web sayfalarımızda yer alan her türlü bilgi, değerlendirme, yorum ve istatistiki şekil ve değerler (bilgiler) hazırlandığı tarih itibarı ile mevcut piyasa koşulları ve güvenilirliğine inanılan kaynaklardan elde edilerek derlenmiştir. Sunulan bilgilerin doğruluğu ve bunların yatırımcının yatırım kararlarına uygunluğu tarafımızca garanti edilmemektedir. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler, yatırımcıların kendi oluşturacakları yatırım kararlarına yardımcı olmayı hedeflemiştir. Bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemekte olup alım - satım kararını destekleyebilecek yeterli bilgiler burada bulunmayabilir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden, bilgilerin kullanılmasından, doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan dolayı piyasayorum.com ile bunların çalışanları, yöneticileri ve ortakları sorumlu tutulamaz. Bu sitedeki tüm bilgi, teknik analiz, makale ve çalışmalar, bilgi paylaşmak amacıyla hazırlanmış, site yazarlarının kişisel çalışma ve değerlendirmeleridir. Bu içerik, sitede anlatılan teknik analiz yöntemlerinin uygulama örnekleri olarak algılanmalıdır. Bu site ve yazarları; buradaki bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden sorumlu tutulamaz. www.piyasayorum.com sitesi içerisinde yer alan tüm metin, grafik ve diğer içeriğin hakları www.piyasayorum.com 'a aittir. Hiçbir şekilde basılı ve/veya herhangi bir elektronik ortamda izinsiz kullanılamaz.

BİST isim ve logosu “Koruma Markası Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılanamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST'ye ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. BİST verileri Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri tarafından sağlanmaktadır.

Yandex.Metrica